sábado, 25 de octubre de 2008

RUSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Avui l'actualització va per tu Rus , per ser una amiga especial , per deixar-te coneixer i estimar , per ser diferent , per ensenyar les teves maneres de arreglar els problemes , perque tu i la Mari em vau ajudar a sobrepassar de la millor manera possible el mes que la meu avia estava malalta al hospital i sobretot, per ecolzar-me el dia que es va morir .
Perque quan no hi ets el trobo a faltar , perque anar cada dia a la uni i no veure't no es el mateix , ens falta una peça clau del grup , perque dormir cada dia , cada una a casa seva no es el mateix que dormir totes en un mateix pis com vam fer l'any passat i jo per alla espantan-te i obrir-te la porta jejjeje, . Tot això son records que hem de guardar en la nostre ment i quan ens anem fent gran sera un bon record que li podrem explicar els nostres fills.
Perque estem unides , encara que ens distancin 15 km de casa meva a la teva i sobretot perque intentem quedar els dijous per sortir . Simplement tot aquest text es pot resumir en que et trobo a faltar i que ets una tia collunuda i que no et vull perdre .

No hay comentarios: